Adventske radionice - prilika za vas!

By (c)Miljenko Vrabec, Hrvatska kapucinska provincija


Želite li izraditi za svoje najmilije ili naučiti kako se izrađuju božićne čestitke i ukrasi, te ostali različiti ukrasni blagdanski predmeti? Ništa lakše! Dođite u naše Svetište svakog petka u došašću u 16,00 sati!
Vrijeme je došašća ili adventa, kada svatko od nas na poseban način misli i na svoje najbliže. Ako ste suoćeni sa pomanjkanjem financija, a ipak ove godine želite obradovati svoje najmilije, naučite kako se od jednostavnih predmeta koji su u našoj svakodnevnoj upotrebi mogu izraditi zanimljivi božićni ukrasi i čestitke. Ponesite sa sobom škare, ljepilo, kolaž i ukrasni papir, stare čestitke, orahe, suhe grančice, trake, šišarke, boje, folije... što god vam padne na pamet - i dođite na advenste radionice. Sve radionice vodi i sve prisutne obučava u raznim kreacijama prof. Nada Roić i prof. Maja Kovač.

Frama Pojišan, Sveti Nikola i krampus....

By (c)Miljenko Vrabec, Hrvatska kapucinska provincija

Blagdan sv. Nikole biskupa, zaštitnika pomoraca i putnika, 06. prosinca u našem svetištu je proslavljen vrlo svećano.  Nakon sv. mise u 11,30 sati na sam blagdan naša Frama Gospe od Pojišana priredila je za naše najmanje doček sv. Nikole i podjelu prigodnih darova. Bilo je vrlo živo, pogledajte u galeriji fotografija (fotografije možete skinuti i u svoj kompjuter tako da kliknete plavu strelicu iznad pojedine fotografije i potom "download" u izborniku koji se otvori):